Comunicat de Premsa Ràdio la Mina. Programació Temporada


COMUNICAT DE PREMSA - RÀDIO LA MINA

 Bon dia,

Com ja us vàrem anunciar el passat mes de setembre, Ràdio la Mina ha realitzat un procés de reestructuració i avui us podem presentar la nova graella de programació d’aquesta temporada.

Ràdio la Mina continua amb bona part de la programes existents i entren en emissió nous espais aquest novembre, que tot seguit us presentem.

A les 9 del mati de dilluns a divendres, comencem amb el matinal “LA MAÑANA”, dirigit per Jordi Rodríguez i, que conté entrevistes musicals i col·laboradors/es amb espais ja consolidats com “així van els barris” amb Josep Mª Montferrer, “l’informatiu de la biblioteca Font de la Mina”, l’espai “temps de Salut” amb el CAP la Mina i, n’incorpora un de nou els dilluns amb “tot te una resposta” espai de consultes jurídiques.

A les 12 del migdia de dilluns a divendres, amb reemissió a les 12 de la nit, estrenem el programa “L’ENTREVISTA DEL DIA” dirigit per Núria Arnau.

A les tardes continuarem amb la col·laboració de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Adrià, amb la realització del programa setmanal “2 I 2 NO FAN 4 ... PARLEM-NE” els dilluns de 7 a 8 del vespre.

Els dimarts de 9 a 10:30 del vespres, estrenem magazine d’humor “SEGURO QUE YA EXISTE” amb Angel Gil, German Muñoz, Aida Egea, Míriam Garcia i Txema Serrano.
   
Els dimecres continuem amb dos espais molt consolidats a ràdio la Mina, el magazine “ANTE TODO HUMILDAD” dirigit per Gus i el seu equip de col·laboradors de 8 a 10 de la nit i, de 10 a 11 l’espai “MONCHITO ROCK”.

Els dijous tenim programes musicals, amb Vicenç Entrena a les 7 de la tarda “L’APLEC”, de 8  a 10 “ELECTRÒNIC SOUND” amb Ivan Muñoz i el seu equip i, finalment, de 10 a 12 amb Julia Lava “NIT DE ROCK”.

Els divendres i començant el cap de setmana, estrenem a les 5 de la tarda el programa d’Edi Romero “DE QUIEN HABLAMOS” espai musical que ens presenta la biografia i trajectòria musical de musics i grups de renom. Continuem amb “ENTRE MERIDIANOS” espai musical amb els clàssics de sempre. I a les 9 del vespre, destinat a la joventut tenim espai techno amb  “FLUIX” conduit per Javier Tamayo.

El cap de setmana tenim dos magazines, el diumenge de 4 a 7 “CRÒNIQUES OCULTES” amb Jordi Blanco i de 7 a 1 de la matinada “VAPOR DE ENCUENTRO” dirigit per Francisco Manzano.

Pel que fa als esports, aquesta temporada s’hi aposta fort amb, els dilluns de 9 a 10 de la nit, tertúlia futbolera del Real Club esportiu espanyol. Els divendres de 4 a 5 “JORNADA PRÈVIA” amb Manel Exposito per continuar els dissabte de 6 a 9 de la tarda i diumenge de 11 a 2 del mati amb el “CARRUSEL SAP ESPORT” connexions en directe des dels camps d’esport adrianencs. I finalment, els dissabtes de 11 a 1 del mati, tenim “3 + 1” amb David Llera i el seu equip, ens parlaran de Basket.


Els cap de setmana efectuem algunes reemissions de magazins de la setmana en curs.


Recordar que a Ràdio la Mina, contínuament estem realitzant cursos de formació i iniciació a la radio gratuïts i, si algú vol rebre informació, pot escriure un correu electrònic a CURSOS@RADIOLAMINA.COM o pot telefonar al 933 81 79 50.



L’equip de Radio la Mina
C/Mart 24 bx, 08930 Sant Adrià de Besòs

Tl. 933817950 Fax 934621820 gestio@radiolamina.com


Entrades populars