COMUNICAT DE PREMSA RÀDIO LA MINA





Com ja apuntàvem en el nostre darrer comunicat de premsa, en aquest tornar de vacances, ens hem posat a la feina en diversos àmbits.

Ràdio la Mina te nova programació i nous espais que entrarà en funcionament a partir del proper 1 d’octubre (us facilitarem la nostra graella properament) i, també hem iniciat el conjunt de celebracions del nostre trenta aniversari com a ràdio de Sant Adrià.

A la setmana de festa major de Sant Adrià, per primera vegada vàrem disposar un “xiringuito” a la rambleta, juntament amb d’altres entitats. Allà vàrem contactar amb moltes noves veus adrianenques amb ganes de fer coses i locutar mentre als vespres, es podia gaudir de la selecció de musica triada pels DJ’s de Ràdio la Mina.

El dissabte dia 13 de setembre, juntament amb “la terrasseta” vàrem celebrar una festa amb actuacions de DJ’s del planté de ràdio la Mina al passeig de la rambleta.

I aquest darrer dissabte dia 20, en col·laboració amb el bar Tramontana i el club petanca d’amics i jubilats del Cuenca, es va fer una paella popular amb activitats i danses al llarg de la tarda. Al fer el recompte, es van obtenir 300€ de benefici, els quals 200€ van ser donats al Club de futbol sala Fòrum la Mina i 100€ a PROAMINA. Dues entitats del barri de la Mina amb pocs recursos i moltes ganes de fer coses.

Informar que estem realitzant contínuament, cursos de formació d’iniciació a la radio gratuïts i, si algú vol rebre informació, pot escriure un correu electrònic a CURSOS@RADIOLAMINA.COM o pot telefonar al 933 81 79 50.

L’equip de Radio la Mina
C/Mart 24 bx, 08930 Sant Adrià de Besòs
Tl. 933817950 Fax 934621820 gestio@radiolamina.com

Entrades populars