DOS I DOS...PARLEM-NE!


DOS I DOS...PARLEM-NE!



Dos i dos…parlem-ne! És el nou programa que l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Adrià de Besòs ,i  la Comissió d’economia de Sobirania i Justícia posen  en antena a partir de demà dia 9 de gener de 2013, a Ràdio La Mina, de 8 a 9 del vespre.

Desprès de dues períodes de presència al llarg de l’any 2012, torna aquesta oferta radiofònica al 102.5 de la FM, amb l’objectiu de parlar, com sempre, de tot l’univers de problemes que son presents a la nostra societat, i molt en especial,  de les noves propostes de futur que ens demanaran a tots un posicionament i una resposta democràtica, desprès d’un debat del tot  necessari, que ha de ser el màxim de participatiu i aclaridor, i que des de Ràdio La Mina hi volem contribuir a que així sigui.

Iniciem aquesta programació parlant de “Els pressupostos de la llibertat”, un treball realitzat per la sectorial d’economia de l’ANC, que presentarà  David Ros, membre del cos nacional d’Interventors de l’Administració Pública.  La seva exposició ens oferirà un horitzó d’esperança, en un moment en que l’asfixia econòmica de l’Estat Espanyol ens aboca a una situació d’angoixa constant. Escoltar el Programa

Entrades populars