L’ajut i assistencia de Serveis Socials, son un Dret, no una caritat.


Fa uns mesos, a ràdio la Mina, vàrem entrevistar una família de l’escola Pompeu Fabra de Sant Adrià de Besòs amb problemes d'urgència habitacional.
Immediatament es va crear un grup de suport a la família, però els problemes continuen.


En Hamza té 5 anys i l’Ahmed en té 3. Tots dos han nascut amb una deficiència en la pelvis que no poden caminar, ja duen dues operacions tots dos i el seguiment es setmanal a la Vall d’Hebron.

Van a l’escola
Pompeu Fabra, amb molts dels nostres fills. Son dos nens que se’ls estima tothom.

La seva mare només te un
20% de visió i només en un ull, l’altre no hi veu.

Varen ser desnonats abans de pasqua del pis on vivien a artigues.

Serveis Socials de Badalona, que els tenia en llista d'emergència social, ho van derivar a una fundació privada perquè soluciones el tema… a les hores va començar un calvari per pisos compartits sense ascensor, hostals …. i finalment un habitatge compartit a Montigalà, a mes de una hora de l’escola on els infants que tenen el seu entorn
estable i la família el seu suport.

El grup de suport de mares i pares de l’escola entre d’altres, vare
n facilitar un pis de banc que ara s’ha venut a un fons buitre.

Segons ens confirma el grup de suport, estan seguin totes les passes per una mediació i assolir un lloguer social, però les companyies d’aigua i llum, amenacen en tallar el subministrament, i Serveis Socials de Sant Adrià no ens ajuda a fer aquesta gestió.

El grup de suport, ens demana que en fem difusió, necessiten el vostre ajut per que aquests dos infants puguin seguir vivint en condicions dignes.

Necessite
n que els ajudeu a que l’Ajuntament de Sant Adrià i els seus Serveis Socials (que son un DRET i no caritat) faci la seva feina i parli amb les companyies per garantir-ne el subministrament.

Ens han fet arribar un cartell de convocatòria per dilluns a les 18:45 a la porta de l’ajuntament i, una acampada a partir de dimecres.

Divendres, a radio la mina vàrem tractar dos temes a la tertúlia dels matins: una Sentencia que hauria de fer caure la cara de vergonya a l’administració i, vàrem explicar amb tot detall el cas d’aquesta família.

Tot seguit us facilitem el link per si voleu escoltar-la:


I la plana de Facebook que ha creat el grup de suport a la família.





Entrades populars