Festa Major de Sant Adrià de Besòs Del 7 a l'11 de setembre

Després de les vacances d'estiu arriba una nova edició de la Festa Major de Sant Adrià,  una edició que  tindrà un caire especial ja que coincideix amb la celebració del Mil.lenari de la població. Per això, la programació -austera quant al pressupost i pensada per a tots els públics- combina el lleure, amb les referències a la història de la ciutat i als seus símbols d'identitat. El Mil.lenari serà el protagonista d'un dels actes centrals, la Festa del Riu que enguany s'ha batejat amb el nom de "El riu ens uneix", una festa ciutadana que tindrà lloc en un espai que ha estat present durant aquest mil anys d'història de Sant Adrià. La ciutat també es convertirà aquests dies en l'escenari d'un ampli ventall d'activitats esportives que sumaran mil minuts d'esports, destaca la Travessa pel Mil.lenari que omplirà la platja de nedadors i nedadores o la Cursa Popular Ciutat de Sant Adrià. La música, l'humor i l'art són també part del programa i així els més joves podran gaudir del concert del grup Amelie, de l'actuació teatral Reugenio i dels espectacles del Festival d'Art de Carrer (FAC12).
 Podeu consultar totes les activitats en el Programa







Un any més arriba la Festa Major de Sant Adrià de Besòs i dins d'ella, com ja és habitual des de fa molts anys, Esquerra Unida i Alternativa organitza un espai propi on gaudir d'un bon ambient durant aquests dies de Festa, el ja famós Xiringuito d'EUiA.

El Xiringuito, que estarà situat des de divendres 7 fins a dimarts 10 en la seva habitual ubicació de la Rambleta cantonada amb Miquel Servet, vol ser un espai lúdic per gaudir del retrobament amb amics i amigues, veïns i veïnes, després de les vacances, i on compartir amb ells i elles les expectatives del curs polític que comença.

En el Xiringuito es podrà trobar la seva ja clàssica, famosa i saborosa selecció d'entrepans artesanals (botifarra!, pinxos!) que poder degustar acompanyada d'una beguda, i tot això a preus de fa tres anys!.

Però això només és una part de tot allò que hi podrà trobar-se doncs el Xiringuito vol ser, com sempre, molt més, aquest clàssic punt de trobada per a bona part de la ciutadania adrianenca. Pel seu escenari desfilaran grups de música i animació de Sant Adrià i ciutats veïnes, que de forma gratuïta i absolutament desinteresada, oferiran ambients diversos: tranquil i familiar a l'hora del sopar, i juvenil, ple de rock i gresca fins a la matinada.
EUIA de Sant Adrià convida a tothom a acostar-se pel Xiringuito i a compartir amb ella festa i lluita!!

Entrades populars